CatQuímica.cat

 
 
 
Amb motiu de l’Any Internacional dela Química (AIQ2011), la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) de la Universitat de Girona (UdG) crea un bloc per difondre-hi els avenços científics en l’àmbit de la química.
 
Es tracta d’un bloc cooperatiu en què participen un equip de redactors de la C4D, de l’Institut de Química Computacional i del Departament de Química de la UdG, i també col.laboradors d’altres unitats de recerca química.
 
S’hi parlarà dels avenços de la química a casa nostra i també d’arreu del món. Es vol tractar de la frontera de la ciència i una mica també de l’actualitat comunicativa en química. S’hi farà servir un registre planer que la societat pugi entendre, sense defugir, però, el rigor científic.
 
L’equip redactor hi publica entrades regularment, i també compta amb col.laboracions puntuals. Si voleu contribuir-hi o ja teniu una entrada al vostre bloc que us sembla que s’hi pot incorporar, feu-nos-ho saber per correu electrònic a 
Temes

Activitats Foro Permanente Química y Sociedad IESE Institut Català d'Investigació Química Institut d'Estudis Catalans Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua Institut de Química Avançada de Catalunya Observatori de la Igualtat de la URV Plataforma Tecnológica Española de Química Sostenible (SusChem-ES) Secció de Ciències Biològiques Secció de Ciències i Tecnologia Sistema universitari català Societat Catalana de Química Universitat Autònoma de Barcelona Universitat de Barcelona Universitat de Girona Universitat de València Universitat Rovira i Virgili Activitat Càtedra UNESCO de Tècnica i Cultura de la UPC (1)
Activitat SCT (1)
Activitats (5)
Activitats ACCA (1)
Activitats AEQT (1)
Activitats Aigües de Barcelona (3)
Activitats APFQC (5)
Activitats CCCAIQ (3)
Activitats CDL (3)
Activitats CEIS (1)
Activitats CESIRE-CDEC (11)
Activitats CSIC (6)
Activitats CX Catalunya Caixa – Obra Social (2)
Activitats ICIQ (5)
Activitats ICMAB (2)
Activitats IDAE (2)
Activitats IEC (8)
Activitats IQAC (2)
Activitats IQS (16)
Activitats Museu de Geologia Valentí Masachs de la UPC de Manresa (1)
Activitats puntCAT (1)
Activitats RAFC (1)
Activitats SCFis (3)
Activitats SCQ (27)
Activitats Secció de Ciències i Tecnologia de l'IEC (1)
Activitats UAB (5)
Activitats UB (7)
Activitats UdG (7)
Activitats UNESCOCAT (6)
Activitats UPC (6)
Activitats URV (7)
Activitats UV (1)
Any de les Dones i les Ciències (1)
Art (1)
Articles (8)
BASF (1)
Calendari de l’Any Internacional de la Química 2011 (9)
Cor Argentum (1)
Ensenyament (17)
Entrevistes (1)
Expoquimia 2011 (1)
Exposicions (13)
Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca (1)
General (3)
Generalitat de Catalunya (1)
Mitjans de comunicació (7)
Música (1)
Programa "El medi ambient" de TV3 (2)
Publicacions (13)
Solvay (1)
Visites (5)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.