Inauguració exposició de la Biblioteca «Química: la nostra vida, el nostre futur», Facultat de Química de la URV

Amb motiu de l’Any Internacional de la Química, des de la Biblioteca del Campus Sescelades i en col·laboració amb la Facultat de Química, s’ha organitzat l’exposició «Química: la nostra vida, el nostre futur».

L’acte inaugural se celebrarà el proper dilluns, 7 de març, a les 13 hores, i hi seran presents l’adjunta a la cap de Recursos per l’Aprenentatge i Investigació, la senyora Esperança Manera, i el degà de la Facultat de Química, el doctor Joan Igual, que faran un petit parlament. En acabar, se servirà una copa de cava per gentilesa de la Facultat d’Enologia. L’objectiu de la mostra, que podeu visitar al vestíbul de la Biblioteca, és donar a conèixer la vessant més divulgativa i lúdica del fons sobre química del Servei de Biblioteca i Documentació (SBID). A l’exposició podreu trobar una selecció de llibres, revistes, microfitxes, DVD, etcètera, per fer experiments químics casolans, conèixer la relació de la química amb altres disciplines científiques, obres de divulgació per a tots els nivells, pel·lícules i llibres antics sobre la matèria. També podreu veure alguns dels aparells de laboratori que s’havien fet servir a la Facultat de Química en els seus inicis, als anys setanta del segle passat. A partir del mes de juliol, l’exposició es traslladarà a l’entrada del Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) del Campus Catalunya.

Visiteu l’exposició virtual

Temes

Activitats Foro Permanente Química y Sociedad IESE Institut Català d'Investigació Química Institut d'Estudis Catalans Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua Institut de Química Avançada de Catalunya Observatori de la Igualtat de la URV Plataforma Tecnológica Española de Química Sostenible (SusChem-ES) Secció de Ciències Biològiques Secció de Ciències i Tecnologia Sistema universitari català Societat Catalana de Química Universitat Autònoma de Barcelona Universitat de Barcelona Universitat de Girona Universitat de València Universitat Rovira i Virgili Activitat Càtedra UNESCO de Tècnica i Cultura de la UPC (1)
Activitat SCT (1)
Activitats (5)
Activitats ACCA (1)
Activitats AEQT (1)
Activitats Aigües de Barcelona (3)
Activitats APFQC (5)
Activitats CCCAIQ (3)
Activitats CDL (3)
Activitats CEIS (1)
Activitats CESIRE-CDEC (11)
Activitats CSIC (6)
Activitats CX Catalunya Caixa – Obra Social (2)
Activitats ICIQ (5)
Activitats ICMAB (2)
Activitats IDAE (2)
Activitats IEC (8)
Activitats IQAC (2)
Activitats IQS (16)
Activitats Museu de Geologia Valentí Masachs de la UPC de Manresa (1)
Activitats puntCAT (1)
Activitats RAFC (1)
Activitats SCFis (3)
Activitats SCQ (27)
Activitats Secció de Ciències i Tecnologia de l'IEC (1)
Activitats UAB (5)
Activitats UB (7)
Activitats UdG (7)
Activitats UNESCOCAT (6)
Activitats UPC (6)
Activitats URV (7)
Activitats UV (1)
Any de les Dones i les Ciències (1)
Art (1)
Articles (8)
BASF (1)
Calendari de l’Any Internacional de la Química 2011 (9)
Cor Argentum (1)
Ensenyament (17)
Entrevistes (1)
Expoquimia 2011 (1)
Exposicions (13)
Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca (1)
General (3)
Generalitat de Catalunya (1)
Mitjans de comunicació (7)
Música (1)
Programa "El medi ambient" de TV3 (2)
Publicacions (13)
Solvay (1)
Visites (5)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.